Zoeken
Afval naar waardevol

Van afval naar waardevol

het verbeteridee van Gert en Tonny

Aan Gert de Jong is door Michael van den Ende, landelijk hoofd KAM, de kwartaalprijs uitgereikt voor het beste landelijke verbeteridee. Eind vorig jaar heeft Gert samen met zijn collega Tonny Vrakking en in samenwerking met Level 5 opvallende hoezen bedacht voor onder andere landmeetapparatuur, gemaakt van afgedankte werkkleding. Dit idee is doorontwikkeld en het eindresultaat, waarbij elke poot van het landmeetapparatuur een eigen hoes heeft, mag er zeker zijn.

De hoezen zijn niet alleen een statement van stijl en zichtbaarheid, maar ook van duurzaamheid en innovatie. Met deze slimme zet maken we kostbare apparatuur beter zichtbaar en geven we afgedankte stoffen een tweede leven. Een mooie ontwikkeling waarin veiligheid, duurzaamheid en exclusiviteit samen komen.

Level 5 is een organisatie die innovatie en menselijke ontwikkeling met elkaar verbindt. Zo ontstaat een wederkerige relatie tussen mens en ideeën. Elk individu is bij Level 5 waardevol, waarbij economische perspectieven hand in hand gaan met persoonlijke groei. 

Wij streven ernaar deze innovatie verder uit te breiden binnen onze branche en bedanken Gert, Tonny en Level 5 voor deze ontwikkeling.
Samen maken we de stap van afval naar waardevol en van onzichtbaar naar niet te missen.